top of page

MUĞLA/DATÇA/PALAMUTBÜKÜ


Efsane bir deniz...

evet Egede üstüne yok...

Hiç 2 saat denizde kalmamıştık...

Evet burası denizi ile havası ile mükemmel bir yer.Deniz güneş en büyük aktiviteniz olacak ve bundan biran olsun sıkılmayacaksınız. okadar güzel bir yer ki düşünün Kanada da yaşayan bir Türk çift yıllar önce burayı keşfetmiş ve burada yaşamaya karar vermişler.







Buraya bizim ikinci sefer gelişimiz.ilk geldiğimizde karavansız gelmiştik.Bu yüzden karavan ile gelirken nerde nasıl kalırız konusunda bir fikrimiz yoktu.Yola koyulduk elbet bir köşe başı buluruz dedik. Palamutbükü marmarise yaklaşık 2 saat Datçayada aynı mesafelerde bir yer.Yolu çok kıvrımlı bir dağ yolu.ama bozuk değil gitmenizde hiç bir problem yok.

Ancak buraya giderken bu sefer navigasyonun azizliğine uğradık büyük bir macera atlattık.



Dağ yolu bittikten sonra navigasyon sola dönüş verdi ancak biz orayı geçince navigasyon alternatif bir yol daha verdi ve alternatif yoldan gitmeye kara verdik.Gitmez olaydık.Bir köye girdik ve bu köyde en ufak vazgeçip dönüş yapabileceğiniz bir yer yok.Karavanı çıkarıp döndürmemiz gerekiyordu.Ancak biz yapmadık devam edelim dedik.Devamında asfaltta bitti ve biz daracık sağ tarafımız uçurum olan eşek yoluna girdik ve tırmanmaya başladık.Gizem çok korktu.Bende çok korktum ancak birinin belli etmemesi gerekiyordu. :) Neyseki kazasız o yolu atlattık. Karavan ile bilmediğiniz bir yere girmeyi düşünüyorsanız mutlaka yoldan birilerine sorun...

ve palamutbüküne geldik ancak palamutbükünde malesef bir kamp alanı yok.Yol kenarındaki park alanlarında durabilirsiniz. Biz şansımızı deneyerekten #SAKLIBAHÇEPANSİYON bize bahçesindeki ufacık otoparkında konaklama ve elektrik imkanı verdi.Kamp olayını sorduğumuzda bölge halkının kamping olayını pek sevmediğini söyledi.

akşamları deniz kenarı resturanlarda leziz balık yemek için gündüzden rezervasyonunuzu yapın.

Palamutbükü Ege tatillerinde mutlaka planlarınızda olsun...

şimdiden iyi yolcular dileriz.

915 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page