top of page

MUĞLA/KÖYCEĞİZ/EKİNCİK KOYU






KÖYCEĞİZE HOŞGELDİK... :)

Daha önceden köyceğize gittiğimizden dolayı bu sefer hiç gelmediğimiz taraf olan ekincik koyuna doğru yola koyulduk.

Köyceğiz merkezden yaklaşık 1 saat kadar uzaklıkta olan ekincik tam bir dinlenme yeridir.







Burda otel ve akşam yapılacak çok fazla aktivite olmadığından deniz kum güneşin doyasıya hiç acele etmeden tadını çıkarabiliyorsunuz.

Karavan ile konaklayabiliceğiniz kamp yerlerine gelince biz biraz araştırdıktan sonra( nasıl araştırdıysak) ekincik kampinge gittik.çok ufak ve hareket kabiliyeti çok kısıtlı bir kampingdi.

zaten kampingde yer yoktu.



Çünkü kamping de sürekli orda kalan karavanlar vardı.Öyle sürekli kalıyorlar ki çardaklarının önünde "özel mülktür girilmez" yazıyor :) açıkçası yazılarımızı takip ediyorsanız biz buna biraz karşıyız karavanın konteynırdan çok farkı kalmıyor. Tabi herkesinde kendi zevki :) kampingi tuvalet duş yeri ve mutfak yerini temizlik açısından çok fazla sevmedik.Hemen yan tarafında da orman kampı vardı orası en azından ağaçlar altında daha güzel olduğunu düşünüyoruz.






Ekincikte yapılacak çok fazla aktivitenin olmaması aslında asıl yapmak istediğim aktive için bulunmaz bir fırsattı :)


yeni bulduğum bir taktik ile birbirinden güzel balıklar tuttum.Tabi çok güzel olanlarını bıraktık :)












Ekincik diyince akla portakal gelmektedir.Ekincik yolu üzerinde bir çok portakal bahçesi bulunmaktadır.Yol kenarında bahçelerin önünde kurulan tezgahlardan portakal satın alabilirsiniz.









Köyceğize ilk defa geliyorsanız yanda resmi bulunan haritadaki turu mutlaka yapmalısınız. sabah erkenden köyceğiz merkezden tekneler kalkıyor.Bu tekneler dalyan,kaplıca turu termal çamur banyosu ,caretta turları, kral mezarları gibi bir çok aktiviteyi bir arada size sunuyor.


şimdiden tüm takip eden dosrlarımıza iyi yolculuklar dileriz :)

584 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page